Misija i vizija

Misija i vizija

Naš tim

Naša misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta, koje su potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama. Oslanjamo se na visoku profesionalnost zaposlenih i njihovu privrženost stalnom podizanju kako svojih kvaliteta tako i kvaliteta usuga koje pružamo našim klijentima. Nastojimo da uvećamo i sačuvamo broj klijenata koji će umeti da vrednuju našu usmerenost ka kvalitetu usluga.

Naša vizija je da svoju prednost u odnosu na konkurenciju unapredimo i obezbedimo stalnu prednost na tržištu, kao i da postanemo sinonim za centar koji pruža veterinarske usluge u skladu sa vremenom koje dolazi i da stalno postavljamo više standarde u pružanju veterinarskih usluga.

Stalno učenje i usvajanje novih znanja, podizanje standarda kao i izgradnja partnerskih odnosa sa klijentima omogućava nam dalji rast i razvoj.

Naš tim

Veterinarska ambulanta

Od samog početka imamo jedan cilj, da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbedimo kompletnu uslugu na jednom mestu.

Detaljnije
Pet shop

U pet shopu možete pronaći sve za Vaše pse, mačke, glodare, ptice i akvarijumske ribice. U ponudi imamo proizvode vodećih brendova...

Detaljnije
Online kupovina

Ako niste u prilici da nas posetite, naše proizvode možete dobiti na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije. Pozivom na neki od naših telefona...

Detaljnije

ONLINE KUPOVINA - WEB SHOP

Ako niste u prilici da nas posetite, naše proizvode možete dobiti na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije.